Follow Us @soratemplates

Selasa, 4 Disember 2018

Sebut Je Domino's Pizza | Anak-Anak Melompat Keriangan | Suami Gembira Tidak Terkata

Assalamualaikum dan salam sayang semua 😘

Cheq Sempoi bila masa gaji paling membahagiakan ialah bila dapat memenuhi kesukaan anak-anak!!!.😍

Domino's Pizza | 🍕🍕🍕Sebut je Domino's mesti ramai yang terbayangkan kesedapan pizzanya kan?? Adoiii.... Cheq Sempoi dok tengah menaip ni pun, terliuq la dibuatnya. Rasa nak je call Domino's dan order sekarang!  Tapi, sabaq, iman kena kuat!!! Sebab belum nampak bayang tarikh gaji lagi masih jauh.😂


Dari info yang Cheq Sempoi dapat tau... sejarah Domino's Pizza mula dilancarkan di Malaysia oleh pengasasnya Tom Monaghan pada tahun 1997. Woww.. dah lama rupanya, kira punya kira dah 21 tahun. Klu anak dara ni dah boleh dipetik orang buat isteri. 😁



Cheq Sempoi sekeluarga pantang bila sebut anak-anak melompat-lompat suruh order atau makan direstoran Domino's Pizza. Memang tak sahlah kalau masing-masing punya menu faveret masing-masing termasuklah En. Suami Cheq Sempoi. Pendek kata, satu family memang sukakan Domino's Pizza. Rasanya yang sedap, servisnya yang pantas, dan semestinya banyak pilihan! Samada... nak delivery ke, nak take away ke, atau nak makan di sana. Memang puas hati dan berbaloi.



Lagi satu keistimewaan yang kami satu keluarga suka, Domino's Pizza ni selalu sangat buat promosi tau??. Harganya jauh lebih murah. Memang berbaloi-baloi dan berbakul-bakul untung. Dengan cawangannya yang banyak di sekeliling kita sangat mudah mendapatkan Pizza yang panas-panas masuk ke dalam mulut kita dengan berselera menjamu perut hingga kenyang.

Menarik bukan? Apa tunggu lagi??...Jom pergi beli sekarang!!! 
🍕🍕🍕🍕🍕

Untuk maklumat lanjut sila layari :
LAMAN WEBFACE BOOK | INSTAGRAM

1 ulasan: